T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / GÖLCÜK - Yazlık Tabosan Ortaokulu

AİLEMLE OKUYORUM PROJESİNE ANLAMLI DESTEK

Ailemle Okuyorum Projesi'ne anlamlı destek! Kızlarını küçük yaşta depremde kaybeden aile, minik yüreklere dokundu. Ana sınıfımıza, yüreklerde yaşayan minik kızlarının adına kitaplık oluşturdular.

 

             eTwinnig Ailemle Okuyorum Projesi kapsamında çıktığımız bu yolda ailenin önemini ve okumanın önemini bütünleştirdik. Yolculuğumuzun bize kattıkları yolumuzun ne kadar değerli olduğunu her an hissettirdi. 

 

             Aile kan bağıyla olan bağlılık olsa da bazen hayatın sizi karşılaştırdığı kişilerle de aile bağlılığınız olur. Hande'm kan bağım olmasa da benim kızım, yavrumdu. Gençlik çağımda hayatıma neşe, mutluluk,sevgi kattı. 99 Marmara depreminde hayatımızdan ayrıldı. Güzel kızımı rahmetle anıyorum.

   

             Hande'min babası Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Oruç ve annesi Yasemin Oruç güzel kızları Hande'nin anısına projemiz vasıtasıyla sınıfımızın kitap merkezini yaptılar. Hande'm bu dünyadaki yolculuğuna son verse de bizim yüreklerimizde her daim yaşadı ve yaşayacak. Nur yüzlü kızımın anısına ''Handenin kitaplığı'' köşesini oluşturduk. Karne günümüzde Bülent Oruç sınıfımızı ziyaret etti; miniklerimizle sohbetler etti, karne heyecanlarını paylaştı.

 

             Rahmetli Hande'min babası Bülent Oruç ve annesi Yasemin Oruç'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.


SERAY DEMİR

ANASINIFI A ŞUBESİ

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.02.2020 - Güncelleme: 03.07.2020 13:49 - Görüntülenme: 184
  Beğen | 0  kişi beğendi