KOCAELİ / GÖLCÜK - Yazlık Tabosan Ortaokulu

HER ÇOCUK ÖZELDİR (Taare Zameen Par)

Dram türünün en iyi yapımlarından biri olarak görülen Her Çocuk Özeldir filminin oyuncu kadrosunda Aamir Khan, Darsheel Safary, Tisca Chopra, Vipin Sharma, Tanay Chheda, Sachet Engineer, M. K. Raina, Meghna Malik gibi isimler bulunuyor. Aamir Khan'ın aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturduğu filmde, harfleri ve sayıları algılamakta problem yaşayan bir çocuk ile bu çocuğun hayatını değiştiren bir öğretmenin hikayesi anlatılıyor.

Problemli bir çocuk olan Ishaan Awasthi, hiç kimse tarafından takdir edilmez. Dersleri kötüdür, arkadaşlarıyla sıklıkla kavga etmektedir. Okuldaki arkadaşları ve öğretmenlerinin yanı sıra ailesi tarafından da dışlanan bir çocuk olan Ishaan, disipline girmesi için ailesi tarafından yatılı okula gönderilir. Ancak yatılı okulda da Ishaan'ın davranışlarında herhangi bir değişiklik olmaz. Ta ki bir resim öğretmeni olan Ram Shankar ile tanışana dek. Ram, Ishaan'ın yalnız ve mutsuz olduğunu fark eder. Aslında özel bir çocuk olduğu anlar ve sabırla Ishan'ın kendini bulmasına yardım eder.

Yayın: 16.01.2020 - Güncelleme: 03.07.2020 13:45 - Görüntülenme: 196