KROSTA BİR BAŞARI DAHA

Kocaeli Atletizm İl Temsilciliğinin 2020 yılı faaliyet programında yer alan Atletizm Geliştirme Projesi Atletizm Kros İl Seçme Yarışmaları 26 Şubat 2020 tarihinde saat 11:00'de İzmit ilçesi Atletizm Pistinde yapıldı. 2008-2009 doğumlu 1500 metre mesafe seçmelerine okulumuzdan Azra DOĞAN, Cemre ALBAYRAK, Ceren İrem ALBAYRAK, Eylül ALBAYRAK ve Esila KISA katıldı. Seçmelere katılan okulumuz öğrencilerinden Cemre ALBAYRAK 2., Eylül ALBAYRAK 3., Esila KISA 5. ve Ceren İrem ALBAYRAK 8. oldu. İlk üçe girmeyi başaran Cemre ALBAYRAK ve Eylül ALBAYRAK Bursa ilinde yapılacak olan yarışmalarda Kocaeli ilini temsil edeceklerdir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Okulumuz öğrencilerinin bu başarısı Gölcuk Haber Gazetesi'nde geniş yer buldu. Okulumuz öğrencilerinin bu başarısını haber yapan Gölcük Haber Gazetesi'ne teşekkür ederiz. Yapılan habere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Yayın: 12.03.2020 - Güncelleme: 03.07.2020 13:47 - Görüntülenme: 169