DERSLİKLERİMİZ

Ara

Okulumuzda derslik sistemi uygulanmakta olup, her ders kendi dersliğinde işlenmektedir. Tüm dersliklerimiz derslerin içeriğine uygun olarak donatılmıştır. Desliklerimizde etkileşimli tahtalar ve fiber internet altyapısı mevcuttur. Türkçe dersliği de dersin içerine göre donatılmış olup, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.

Ara

Okulumuzda derslik sistemi uygulanmakta olup, her ders kendi dersliğinde işlenmektedir. Tüm dersliklerimiz derslerin içeriğine uygun olarak donatılmıştır. Desliklerimizde etkileşimli tahtalar ve fiber internet altyapısı mevcuttur. Matematik dersliği de dersin içerine göre donatılmış olup, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.

Ara

Okulumuzda derslik sistemi uygulanmakta olup, her ders kendi dersliğinde işlenmektedir. Tüm dersliklerimiz derslerin içeriğine uygun olarak donatılmıştır. Desliklerimizde etkileşimli tahtalar ve fiber internet altyapısı mevcuttur. Fen Bilimleri dersliği de dersin içerine göre donatılmış olup, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.

Ara

Okulumuzda derslik sistemi uygulanmakta olup, her ders kendi dersliğinde işlenmektedir. Tüm dersliklerimiz derslerin içeriğine uygun olarak donatılmıştır. Desliklerimizde etkileşimli tahtalar ve fiber internet altyapısı mevcuttur. Sosyal Bilgiler dersliği de dersin içerine göre donatılmış olup, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.

Ara

Okulumuzda derslik sistemi uygulanmakta olup, her ders kendi dersliğinde işlenmektedir. Tüm dersliklerimiz derslerin içeriğine uygun olarak donatılmıştır. Desliklerimizde etkileşimli tahtalar ve fiber internet altyapısı mevcuttur. İngilizce dersliği de dersin içerine göre donatılmış olup, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.

Ara

Okulumuzda derslik sistemi uygulanmakta olup, her ders kendi dersliğinde işlenmektedir. Tüm dersliklerimiz derslerin içeriğine uygun olarak donatılmıştır. Desliklerimizde etkileşimli tahtalar ve fiber internet altyapısı mevcuttur. Beden Eğitimi dersleri okul bahçesinde işlenmektedir. Okulumuz bahçesinde Basketbol, Voleybol ve Futbol sahaları mevcuttur. Okulumuz bahçesinde kız ve erkek öğrencilerimiz için iki ayrı birimden oluşan prefabrik bir yapı bulunmaktadır. Olumsuz hava koşullarında dersler bu prefabrik yapıda işlenmektedir. Ayrıca okulumuz bahçesinde bir adet tenis odası bulunmaktadır. Öğrencilerimiz burada masa tenisi turnuvalarına hazırlanarak büyük başarılar elde etmektedirler. Okul bahçesi ve bahçede bulunan prefabrik yapı Beden Eğitimi dersi için donatılmış olup, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.