OKUL AİLE BİRLİĞİ ÇALIŞMALARI

Ara

Okulumuz Okul Aile Birliği Başkanlığı, sınıf anneleri ve velileri tarafından Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerimiz için yemek programı düzenlendi. Öğretmenlerimizin gününü yemek programı düzenleyerek kutlayan Okul Aile Birliği'ne, sınıf annelerine ve organizasyonda emeği geçen velilerimize teşekkür ederiz. İYİ Kİ VARSINIZ!

Ara

Okulumuz Okul Aile Birliği'nin öncülüğünde ve tüm velilerimizin destekleriyle okul yararına kermes düzenlendi. Velilerimiz, çalışanlarımız ve öğrencilerimiz kermese yoğun ilgi gösterdiler. Kermesten elde edilen gelir okul aile birliği hesabına yatırıldı. Elde edilen gelir okul ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacak. Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen Okul Aile Birliği Yönetimine, katkı sunan tüm velilerimize, çalışanlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.