Şbt

MEB II.DÖNEM BECERİ TEMELLİ SORULARI YAYIMLADI

Milli Eğitim Bakanlığı Temel eğitimde 5, 6 ve 7'nci sınıf seviyelerinde Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Sosyal Bilgiler ve İngilizce derslerinden 1500 sorudan oluşan II.dönem destek paketini 13.02.2020 tarihinde Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet sayfasından paylaştı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"İkinci dönem destek paketi kapsamında, 5, 6 ve 7'nci sınıf seviyelerinde Türkçe, matematik, fen bilimleri, din kültürü ve ahlak bilgisi, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerinden 1500 sorudan oluşan destek paketini bugün internetten paylaştık. Birinci dönem erişime açtığımız 1140 soruluk kaynakla birlikte temel eğitimde, 5, 6 ve 7'nci sınıf düzeylerinde ilk kez tüm ünitelerden toplam 2 bin 640 sorudan oluşan paketi, öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunmuş olduk. Bu sorular sadece destekleme ve yetiştirme kurslarında değil okullarımızda da kullanılıyor. Atılan tüm bu adımlar, destekleme ve yetiştirme kurslarımızın verimliliğinin artmasına katkı verecek."

Velilerimiz ve öğrencilerimiz aşağıdaki bağlantıdan yayımlanan beceri temelli sorulara ulaşabilirler.

5.SINIFLAR İÇİN: http://odsgm.meb.gov.tr/www/5-sinif-beceri-temelli-testler/icerik/488

6.SINIFLAR İÇİN: http://odsgm.meb.gov.tr/www/6-sinif-beceri-temelli-testler/icerik/489

7.SINIFLAR İÇİN: http://odsgm.meb.gov.tr/www/7-sinif-beceri-temelli-testler/icerik/490

Şbt

2020 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvurusu İçin Ek Süre

17 Şubat'ta sona erecek olan sınav başvurusu, Elazığ merkezli depremden etkilenen bölgelerde yarıyıl tatilinin uzatılması nedeniyle, Türkiye genelinde 24 Şubat Pazartesi gününe kadar uzatıldı.

İOKBS BAŞVURU TARİHLERİ

BAŞLAMA TARİHİ   : 05.02.2020

BİTİŞ TARİHİ         : 24.02.2020

İlköğretim Haftası, okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Haz

2016-2017 Eğitim öğretim yılı 2. dönem karne dağıtım törenimiz, Kaymakamımız Sayın Mustafa ALTINTAŞ, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet ELLİBEŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ercan GÜLSÜYÜ  ve Şube Müdürlerimizin katılımıyla yapıldı.

May

Okulumuz öğrenci ve velilerine,  13 Mayıs 2017 Cumartesi günü, Ankara gezisi düzenlendi.

May

Okulumuz öğrenci ve velilerine,  29.04.2017 Cumartesi günü, İstanbul gezisi düzenlendi. Gezide, İstanbul´un tarihi değerleri ziyaret edildi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimizin hazırladığı gösteriler çok beğenildi.

Nis

Ortaokul öğrencilerimiz, ilkokul öğrencilerimize Değerler Eğitimi Projesi kapsamında ´´Kardeşlik´´ konulu mektup yazdılar.

Nis

Gölcükte Öğrenci Olmak Projesi kapsamında okulumuz 4-A sınıfı öğrencilerinin katıldığı, Hızlı Okuma ve Anlama Kursu sertifika töreni yapıldı.

Nis

Değerler Eğitimi Projesi kapsamında ´´Tercih Etmem Gerektiğinde Önce Namaz´´ çalışmaları dolayısıyla 4. sınıf öğrencilerimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersini Yazlık Merkez Cami´de yaptılar.

Nis

Okulumuz idarecileri, okul aile birliği üyeleri, okul öncesi öğretmeni ve öğrencileri, değerler eğitimi projesi kapsamında yaşlılar haftası dolayısıyla ilçemiz yazlık merkez mahallesinde ikamet eden, Trabzon'dan Rus harbi döneminde göç eden 1927 doğumlu Kazım İkiz'i ziyaret etti. Kazım dedemizin anılarını dinleyerek değerlerimizi öğrencilerimize de aktardık.

Mrt

Değerler Eğitimi Projesi kapsamında, okulumuz öğrencileri Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Onkoloji servisinde tedavi görmekte olan çocuklara kardeşlik mektubu yazdılar. Mektuplarımız hazırlandıktan sonra okul idaresi ve aile birliği başkanı tarafından hastane yetkililerine teslim edilmiştir.

Mrt

Gölcük Belediye Başkanı Sayın Mehmet ELLİBEŞ okulumuzu ziyaret etti.

Mrt

Okulumuzda Değerler Eğitimi Projesi kapsamında 2. dönem veli semineri yapıldı. Velilerimiz bu tür seminerlerin tekrarlanmasını talep ettiler. Seminerimizi hazırlayıp sunan Rehber Öğretmenimiz Rabia DOĞAN´a ve değerli zamanlarını ayırıp katılan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 102. yılı anma etkinlikleri yapıldı.